Historia

Vi har jobbat drygt 25 år i ledande befattningar i näringslivet. Lejonparten av åren inom facility service- och rekryteringsbranschen.  Vi är specialiserade inom Facility service, Fastighet (drift och förvaltning) och Tillverkning. Vi hjälper våra kunder att hitta personal på taktisk nivå (mellanschefer) som tex chefer, försäljningschefer, projektledare och ingenjör samt på  operativ nivå (genomförande personal) som tex tekniker, montör, administratör och säljare.

Vi har under alla dessa år byggt upp ett digert nätverk och kandidatbank. Detta hjälper våra kunder snabbt att hitta rätt kandidat.

I ledande befattningar inom servicebranschen har vi rekryterat hundratals personer till både taktisk nivå (mellanchefer) och operativ nivå (genomförande personal). Under den tiden har vi även använt rekryteringsföretag dock med blandade upplevelser främst att rekryteringskonsulterna inte förstod sig på branschen, företaget eller tjänsten. Vi upplevde även prisnivån på en rekrytering som på tok för dyr.

Åren i rekryteringsbranschen upplevde vi kandidater som inte behandlades som de borde. De fick bl a ingen återkoppling på den sökta tjänsten. Detta ger även badwill till ditt företag eftersom rekryteringskonsulten är ditt företags förlängda arm. För personen i stolen mittemot kan det vara det viktigaste mötet på 10 år varför vi alltid ger återkoppling innan, under och efter rekryteringsprocessen.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.